Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor

pentru o reală protecție a pacienților
logo APSR

Au inceput inscrierile la Conferinta “Legislatia-aliat sau dusman al pacientilor din Romania!?”

Sănătatea Media Group, în parteneriat cu Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor, vă invită să luaţi parte la un eveniment organizat cu ocazia Zilei Europene a Pacienţilor, Dezbaterea "Legislaţia-Aliat sau duşman al pacienţilor din România!?", care se va desfăşura pe data de 13 marie 2012, în intervalul orar 09:30-17:00, la Casa Universitarilor din Bucureşti.
În cadrul evenimentului se va propune şi se va dezbate o nouă lege a drepturilor pacienţilor în context european.
Fie că activaţi în sistemul medical, reprezentaţi o instituţie medicală sau doriţi pur şi simplu să vă exprimaţi părerea în legătură cu drepturile şi obligaţiile pacientului român, sunteţi invitaţi să vă înscrieţi la dezbaterea organizată pe data de 13 martie 2012, accesul efectuându-se în limita locurilor disponibile. Înscrierea se realizează prin completarea Formularului de inscriere şi trimiterea acestuia pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numărul de telefon 0752.231.577.

De asemenea, atât asociaţiile de pacienţi, cât şi pacienţii care nu s-au afiliat încă la o asociaţie de pacienţi, dar care doresc să îşi exprime punctul de vedere cu privire la drepturile lor sunt invitaţi să participe la dezbatere.
Accesaţi AICI formularul de înscriere la eveniment!

In memoriam

Vera Barbu
Vera Barbu (1955-2007)

Avizier

Sunteţi de acord cu înfiinţarea Consiliului pentru Protecţia Drepturilor Pacienţilor ca autoritate independentă pentru controlul calităţii serviciilor de sănătate?
Sunteţi de acord cu proiectul de lege adoptat de Senatul României privind acordul prezumat de prelevare a organelor de la cadavru?
oBesityday

Autentificare