Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor

pentru o reală protecție a pacienților
logo APSR

Catering dietetic

HEALTHY - SANATATE si DIETE. Publicatie online cu informatii despre alimentatie, stil de viata sanatos, metode de prevenire a bolilor, dar si despre dieta, fitness si medicina alternativa

Culinar.ro

ALIMENTATIA DIETETICA

Dr. natura.ro Cum să învingem constipaţia, colonul iritabil (CI), balonarea, durerea de stomac şi problemele pielii în aşa fel încât să avem mai multă energie şi un abdomen mai plat?

www.iBuc.ro - Retete cu calorii/portie, date despre alimente, director de restaurante si unitati de cazare, oferte speciale de vacanta si impresii culese de la turisti ! www.ibuc.ro

Dieta vegetariana.ro - De ce sa o alegem, cum sa mancam, cum putem tine un regim vegetarian, cum sa slabim si cum sa ne imbunatatim sanatatea prin mijloace naturale.

Salate-online.info - salate-online.info este un site ce se adreseaza gospodinelor si bucatarilor inspirati, ce doresc sa invete cum sa prepare salate delicioase si sanatoase, in dorinta de a slabi, sau de a se mentine.

In memoriam

Vera Barbu
Vera Barbu (1955-2007)

Avizier

Sunteţi de acord cu înfiinţarea Consiliului pentru Protecţia Drepturilor Pacienţilor ca autoritate independentă pentru controlul calităţii serviciilor de sănătate?
Sunteţi de acord cu proiectul de lege adoptat de Senatul României privind acordul prezumat de prelevare a organelor de la cadavru?
oBesityday

Autentificare