Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor

pentru o reală protecție a pacienților
logo APSR

Educatia pentru sanatate

Info-sanatate.ro
Ghidulpacientului.ro - Creat de medici pentru o informare corecta si moderna a pacientilor.
Traieste sanatos cu Simona Balanescu - Arhiva de emisiuni Antena 2
Educatie medicala continua http://www.emcb.ro/
Informatii medicale - Portal de informare medicala. Adrese si numere de telefon a spitalelor si cabinetelor particulare din Romania. Evenimente medicale. Informatii medicale.
Enciclopedia Medicala Online. Dictionar de medicamente, dictionar medical online, boli, simptome, interventii, analize medicale, tratamente naturiste, sarcina si nasterea (www.emedonline.ro).
Agenda Medicala electronica cu informatii despre medicamente, producatori de medicamente, spitale, farmacii, laboratoare si cabinete medicale cu actualizari zilnice prin internet (www.documed.ro).
Sfaturimedicale.ro - cel mai complet portal de sanatate si sfaturi medicale. Lexic de boli, dictionar medical, calculatoare, ghid de prim ajutor si multe altele (www.sfaturimedicale.ro)
Portal de informatie medicala (www.medicalxxl.com)
Medicina moderna (http://www.medicinamoderna.ro)
Medicina.ro Centru de documentare medicala (www.medicina.ro)
Articole despre alimentatie, antrenamente, steroizi, sport, slabire, dieta, fitness, culturism (www.steroids.ro)
Hep.ro - Grup de sutinere pentru persoanele afectate de hepatita, bolnavi si familie, informatii despre afectiunile hepatice, discutii, forum hepatita, noutati, articole sanatate, despre tratament, prevenire.
Primul ajutor - GHIDUL MEDICAL care te invata sa acorzi PRIMUL AJUTOR in peste 50 de urgente medicale. Daca tu sau cineva apropiat tie s-ar lovi de o situatie de urgenta, ai sti sa acorzi corect primul ajutor ?
Prezervativ - HIV, SIDA, infectii cu transmitere sexuala, metode de prevenire a transmiterii HIV, sifilis, gonoree (www.prezervativ.ro)
Educatie sexuala Site informativ despre educatie sexuala pentru toate varstele. Articole despre contraceptie, menopauza, ejaculare, boli cu transmisie sexuala si multe altele. Va asteptam!
Viatasexuala.com - Portal de educatie sexuala Femei si Barbati. Articole, Pozitii sexuale, Horoscop Sexual, Forum viata sexuala, Medicamente pentru viata sexuala, Dictionar sexual.
Infertilitate.ro - site de informatii medicale in domeniul infertilitatii si sarcini (www.infertilitate.ro)
Pentru familie - Site pentru promovarea valorilor familiale, pentru educatia si sanatatea copilului, precum si a familiei.
Biogenis.ro - Informatii celule stem, sange ombilical, banca de sange din cordonul ombilical, transplant de celule stem, depozitare, analize.
Forumul Antidrog din Romania. O mana de ajutor in lupta antidrog din romania.
Antinicotina.ro - Fumatul si renuntarea la fumat-Metode de renuntare la fumat cu ajutorul plasturilor antinicotina. Optim plast forte, easy. Optim plast forte prezinta schema de tratament.Fese elestice, genunchiere
Arterita.ro - Site pentru informarea pacientilor cu arteriopatii periferice (arterita).
Boala Lyme - Informarea pacientilor privind boala Lyme

In memoriam

Vera Barbu
Vera Barbu (1955-2007)

Avizier

Sunteţi de acord cu înfiinţarea Consiliului pentru Protecţia Drepturilor Pacienţilor ca autoritate independentă pentru controlul calităţii serviciilor de sănătate?
Sunteţi de acord cu proiectul de lege adoptat de Senatul României privind acordul prezumat de prelevare a organelor de la cadavru?
oBesityday

Autentificare