Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor

pentru o reală protecție a pacienților
logo APSR
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

vaccinuri gratuite vandute la pretul de 750 lei
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: vaccinuri gratuite vandute la pretul de 750 lei

vaccinuri gratuite vandute la pretul de 750 lei 14 Mai 2012 18:14 #8

Buna ziua,

Am o fetita de 4luni jumate.
Am facut tot posibilul sa ii cumpar fetitei mele vaccinurile de la 2 si 4 luni .Medicul de familie mi-a zis ca sunt foarte bune si ca cele de stat sunt apa chioara si ca daca ii vreau binele ficei mele ar fi bine sa le cumpar. Un vaccin costa 750 lei din spusele ei. Am reusit sa-i fac vaccinurile de la 2 si 4 luni; este vorba de vaccinurile INFARIX HEXA si IPV. La cel de-al doi-lea vaccin mi-a zis ca ar fi bine sa le cumpar si pe celalaltede la 6 luni si de la 1 an ca furnizorul face o derucere foarte buna si astfel le pot achizitiona la pretul de 1100 lei. Abia acum mi-am pus si eu un semn de intrebare si m-am informat. Am sunat la mai multe farmacii si am aflat ca acest vaccin costa aprox.250-260 lei in functie de farmacia de la care le cumpar. Dar am mai citit si pe alte forumuri depre modul de administrare al acestui vaccin si se pare ca fetei mele in loc sa ii faca vaccinul care cu greu am reusit sa il cumpar i s-a dat cel gratuit;atata tot ca a scris in carnetelul de vaccinari ca i-a fost administrat infarix.

Infarix este un vaccin care se administreaza intra-muscular(o singura intepatura).
Medicul de familie ii administra ficei mele cate un vaccin in fiecare piciorus si unul pe cale orala.Conform discutiei pe care am avut-o cu persoane din domeniul sanitar acest tip de administrare a vaccinului corespunde celui pe care Statul il acorda gratuit.

Atunci va intreb cum poate fi "resplatita" o astfel de persoana.
De ce exista persoane in domeniul sanitar care conform definitiei ar trebui sa ajute oamenii care apeleaza la ei nu sa incerce sa ii "distruga".

Astept un raspuns.
Multumesc.
The following user(s) said Thank You: Marius

Re: vaccinuri gratuite vandute la pretul de 750 lei 01 Dec 2014 10:14 #26

sunt oameni si pameni pe pamantul asta, iar unii isi fac cu cinste meseria chiar daca sunt plini de griji, nevoi si stress.
sa va ajute Dumnenezu sa fiti sanatosi!!!
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.28 seconds